reorder

Paiste RUDE Crash/Ride 18

About The Napravljen je od CuSn8 Bronze legure, također poznat kao "2002 Bronze", i daje vrlo svijetli, sirovi, puni, zemljani i energetski zvuk sa širokim rasponom i složenim mix.. Teška je osjetljivost, osjetljiva i eksplozivna nesreća s dugom podupiranjem koja je savršena za glasno sviranje.Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera: Extra heavy 18 "crash / ride cimbalom iz serije RUDE koji je inspiriran revolucijom punk-a i metala tijekom kasnih 1970-ih i dalje je vodeći izbor zvuka za sirovu, nemilosrdnu i moćnu glazbenu energiju u rock, metal i punk i drugim teški žanrovi

Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera: Extra heavy 18 "crash / ride cimbalom iz serije RUDE koji je inspiriran revolucijom punk-a i metala tijekom kasnih 1970-ih i dalje je vodeći izbor zvuka za sirovu, nemilosrdnu i moćnu glazbenu energiju u rock, metal i punk i drugim teški žanrovi. Napravljen je od CuSn8 Bronze legure, također poznat kao "2002 Bronze", i daje vrlo svijetli, sirovi, puni, zemljani i energetski zvuk sa širokim rasponom i složenim mix. Teška je osjetljivost, osjetljiva i eksplozivna nesreća s dugom podupiranjem koja je savršena za glasno sviranje.

Bubnjevi > Činele > Crash-ride činele

Paiste RUDE Crash/Ride 18

Bubnjevi > Činele > Crash-ride činele

Specifications of Paiste RUDE Crash/Ride 18

Category
Instockinstock

Last Updated

Paiste RUDE Crash/Ride 18
more variety

Teška je osjetljivost, osjetljiva i eksplozivna nesreća s dugom podupiranjem koja je savršena za glasno sviranje.. Napravljen je od CuSn8 Bronze legure, također poznat.

Rating :- 9.54 /10
Votes :- 49